• 1
  • 2
  • 3
  • testresultaten

Terreurbescherming

Het is een ongemakkelijke waarheid: we leven in een tijd waarin geregeld aanslagen plaatsvinden. De roep om meer veiligheidsmaatregelen klinkt steeds luider, maar alles beveiligen is onmogelijk. Hoe verhoogt u de veiligheid zonder de sfeer en kwaliteit van de leefomgeving aan te tasten?

Maatwerk in veiligheid

Mecurity biedt uitkomst. Met onze gecertificeerde veiligheidspalen kunnen stadsdelen naar wens worden afgesloten. Mecurity produceert in eigen huis een breed scala aan vaste en inzinkbare wegafsluitingspalen, uitgevoerd in stijlvol RVS. Verlichting is optioneel, evenals besturingssystemen en toegangscontrole. Zo kunt u altijd kiezen voor een maatwerkoplossing afgestemd op de omgeving.

Meer sfeer, meer veiligheid

Anti-terreurpalen zijn er voor de veiligheid, maar ze kunnen ook een aanwinst zijn voor het straatmeubilair. Alle producten van Mecurity kunnen onzichtbaar verwerkt worden in:

Advies op maat

Veiligheidspalen zijn er in overvloed, maar hoe weet u welke paal het meest geschikt is voor uw situatie? Mecurity helpt met advies op maat. We analyseren de grondsoort en houden rekening met omgevingsfactoren. Dat resulteert in geïntegreerde adviezen die exact zijn afgestemd op de situatie. Met onze adviezen optimaliseren we de veiligheid en halen we het maximale uit het beschikbare budget.

Waarom Mecurity?

‘Méér dan prettig zitten:
in ieder poef zit
een anti-rampaal verwerkt.’

Assortiment

Om de veiligheid te verhogen heeft Mecurity drie oplossingen in het assortiment:

DynoBlock

De DynoBlock is uitgevoerd met een ondergrondse constructie die schokabsorberend is. Daardoor is het gebruik van beton niet nodig. De DynoBlock kan in slechts enkele uren tussen bestaande leidingen geplaatst worden.

Bij een crash beweegt de paal mee met de rijrichting van het voertuig, waardoor de uitgeoefende kracht aanzienlijk wordt verlaagd. Na de crash komt de paal terug in z’n oorspronkelijke stand: klaar voor een nieuwe krachtmeting.

De DynoBlock is beschikbaar als vaste paal en hydraulisch verzinkbaar. De paal is ontwikkeld in samenwerking met TU/e, TNO, Avéro Achmea en Centraal Beheer. De DynoBlock is uitvoerig getest en TNO-gecertificeerd.

PulsePillar

De PulsePillar staat stevig verankerd in gewapend beton. Door pulseren (heien) wordt de paal in de grond geplaatst, vaak 3 meter diep. De exacte maatvoering is altijd afhankelijk van de grondslag. Mecurity maakt per situatie een sterkteberekening zodat de kracht van de PulsePillar optimaal benut wordt.

TerrorBlock

De TerrorBlock wordt gebruikt bij zwaar beveiligde objecten. Deze paal kan een aanval van een voertuig met een gewicht van 8000 kilo en een snelheid 80 km/u weerstaan. De TerrorBlock staat bekend als de K12 en voldoet aan alle eisen die het U.S. Department of Defence stelt. De paal staat in gewapend beton en is beschikbaar als inzinkbare en als vaste paal. De TerrorBlock is getest en gecertificeerd conform IWA14/pas 68.

Projecten

Mecurity is zowel productontwikkelaar als leverancier. Vanuit regio Eindhoven heeft Mecurity palen geleverd voor diverse high security projecten, zoals:

Mecurity levert betrouwbare oplossingen die de veiligheid versterken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor informatie, advies en een vrijblijvende prijsopgaaf.

Professioneel advies of
vrijblijvend een offerte
aanvragen?
Neem gerust contact op.
  • +31 (0)40 283 51 75
  • info@mecurity.nl