• 1
  • 2
  • 3
  • Installatie en service

Installatie en Service

Installatie

Mecurity produceert palen, verkeerslichten, intercomzuilen en masten in eigen beheer. Voor de ondersteunende componenten heeft Mecurity een samenwerkingsverband gesloten met Retam. Retam is al ruim 20 jaar een betrouwbare leverancier en producten van systemen voor toegangscontrole en stadsafsluiting.

De installatie van producten wordt onder leiding van Mecurity uitgevoerd. Voor de civiele werkzaamheden heeft Mecurity vaste aannemers. Installatie gebeurt snel, zorgvuldig en kostenefficiënt. Vanzelfsprekend wordt de koppeling met andere systemen — zoals deurbeveiliging, alarm en toegangscontrole — daarbij meegenomen.

‘Betrouwbaarheid is een sleutelwoord:
storingen zijn uit
den boze.’

Onderhoud

Hoewel alle palen van Mecurity slijtvast zijn, betekent dit niet dat er nooit onderhoud nodig is. De constructie zit echter dusdanig in elkaar dat onderdelen eenvoudig door onze technische dienst vervangen kunnen worden. Jaarlijks onderhoud door Mecurity is aan te bevelen, want dan komt u niet voor verrassingen te staan. Met een onderhoudscontract bent u altijd verzekerd van een soepel werkend systeem.

De kwaliteit van onze producten staat of valt met de betrouwbaarheid ervan. Om alle mogelijke risico’s uit te sluiten, hanteert Mecurity daarom een 24-uursservice. Vitale onderdelen zijn altijd op voorraad dus eventuele storingen worden snel verholpen.

Garantie

Mecurity heeft vertrouwen in haar producten en verstrekt dan ook 10 jaar garantie op de constructie, en 5 jaar garantie op de aan slijtage onderhevige onderdelen. Voor componenten die door Mecurity worden ingekocht, geldt de fabrieksgarantie. Bij zeer intensief gebruik kan de garantieperiode worden aangepast.

Professioneel advies of
vrijblijvend een offerte
aanvragen?
Neem gerust contact op.
toepassingen
toepassingen

Ieder type paal heeft eigen kwaliteiten en Mecurity biedt dus keuzevrijheid

testresultaten
testresultaten

Mecurity-palen worden op uiteenlopende manieren getest en daarbij wordt soms grof geschut ingezet.

ondersteunde systemen
ondersteunde systemen

Mecurity levert ondersteunende besturingssystemen voor toegangscontrole en identificatie, communicatie en beveiliging.